fbpx

1. Introducere

Această Politică de Confidențialitate explică modul în care agenția noastră colectează, utilizează, protejează și dezvăluie informațiile cu caracter personal pe care le puteți furniza în timp ce utilizați acest site web.

2. Colectarea Informațiilor

2.1. Informații Furnizate Voluntar – Putem colecta informații cu caracter personal pe care le furnizați voluntar, cum ar fi numele, adresa de e-mail și numărul de telefon, atunci când completați formulare de contact sau solicitați să primiți anumite informații de la noi.

2.2. Informații Automatizate – Așa cum este obișnuit în cazul multor site-uri web, colectăm automat anumite informații atunci când vizitați site-ul nostru. Aceste informații pot include adresa IP, tipul de browser utilizat, paginile vizitate și orele de acces.

3. Utilizarea Informațiilor

3.1. Utilizăm informațiile pe care le colectăm pentru a vă oferi informațiile și serviciile solicitate, pentru a vă răspunde la întrebările și solicitările dumneavoastră și pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru.

3.2. De asemenea, putem utiliza informațiile pentru a vă trimite comunicări de marketing și promoționale, în măsura în care ați acordat consimțământul pentru a primi astfel de comunicări.

4. Protecția Informațiilor

4.1. Agenția noastră pune mare preț pe protecția datelor cu caracter personal și ia măsuri pentru a asigura confidențialitatea și securitatea acestora. Folosim măsuri tehnice și organizatorice pentru a proteja informațiile împotriva accesului neautorizat, utilizării sau divulgării neautorizate.

4.2. Cu toate acestea, trebuie să rețineți că niciun sistem de transmitere sau de stocare de date pe internet nu este 100% sigur și, prin urmare, nu putem garanta securitatea absolută a datelor dvs. cu caracter personal.

5. Dezvăluirea Informațiilor

5.1. Agenția noastră nu va vinde, închiria sau transfera în mod voluntar informațiile dvs. cu caracter personal către terți fără consimțământul dumneavoastră, cu excepția cazurilor prevăzute de lege sau conform cerințelor legale.

6. Drepturile dumneavoastră

6.1. Aveți dreptul de a solicita acces la informațiile dvs. cu caracter personal pe care le colectăm și să corectăm sau să ștergeți orice informații inexacte sau incomplete.

6.2. Dacă doriți să vă exercitați drepturile sau aveți întrebări sau preocupări cu privire la confidențialitatea datelor dvs., vă rugăm să ne contactați prin intermediul detaliilor de contact furnizate mai jos.

7. Actualizări ale Politicii de Confidențialitate

7.1. Ne rezervăm dreptul de a actualiza această Politică de Confidențialitate în orice moment. Orice modificări vor fi publicate pe această pagină și vor intra în vigoare imediat.